vrijdag 12 juli 2013

lekker taart bakken

Gistermiddag was de bakkerij in mijn keuken open.

Verjaardag in de familie, dus samen met dochter aan het bakken gegaan.
Nieuwe variatie op mijn appeltaart, ook op verzoek, met amandelspijs!
Springvorm bekleed met deeg, amandelspijs aangemaakt met een ei, eroverheen verdeeld en daaromheen laagje banketbakkersroom en afgedekt met een dun laagje kapsel, nouja het is een appeltaart, dus de appels als laatste erop en mooi geruit afgemaakt.


          
                Ziet er mooi uit, hopen dat ie ook zo smaakt.









Dochter heeft cupcakes gebakken, met jam gevuld en gedecoreerd met botercreme en aardbei.



Hebben vervolgens moorkoppen gemaakt, soezenbeslag gekookt en 6 grote moorkoppen gemaakt, gevuld met verse slagroom.



Maar alsof dat nog niet voldoende is, marsepein cakegebakjes gemaakt, gevuld met botercreme en jam.



Het mooie is dat alles zelfgemaakt is, cake, botercreme en vanmiddag gaat het opgegeten worden, benieuwd naar de reacties.

Groetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten